Bästa dammsugaren - Augusti 2023

Bästa dammsugaren sorterar vi fram med samlade bäst i test och statistik över försäljningar.

Test av dammsugare

Julklappstips är faktiskt något som vi jobbar stora delar av året med. Vi tar en lite paus i jan-feb men sen sätter vi igång igen med årets julklappstips. Som sen under november brukar vara som mest påtaglig på Skicka present nu för att sen försvinna nästan helt från dom mest besökta sidorna på sajten under feb-aug ungefär.

Så hittar du den bästa dammsugaren för just dig eller er

Vårt mål är att du ska hitta precis dom blommorna du vill skicka och sen att du alltid ska kunna skicka blommor billigt online på nätet. Vi listar bland annat blombud så som Interflora och Euroflorist.

Så testar vi dammsugare

Upplevelser är något vi satsar väldigt mycket på eftersom vi verkligen gillar att man ger bort upplevelser som present. Upplevelser tycker vi är det som verkligen gör en människa rik och därför försöker vi komma med presenttips och julklappstips med upplevelser som passar alla. Och framför allt allas plånböcker.

Blombud eller blomsterbud?

Vad är skillnaden på blombud och blomsterbud? Ingenting! Det är två ord för samma sak. Dock är blomsterförmedlare något annat. Det är alltså ett företag som samlar ihop blomsterbud / blombud och gör så man lättare kan nå ett så nära personen man vill skicka blommor till som möjligt.

17 Aug 2023